Billiga Fotbollströjor släppt en specialutgåva tröja för att fira 10-årsjubileet av klubbens 2013 års Coppa Italia-titel.Den senaste Lazio-tröjan är ett föremål i begränsad upplaga som kommer i en samlarlåda som innehåller lagsymboler. En romersk siffra "X" tryckt på kanten av de ribbade ärmarna representerar Coppa Italias 10-årsjubileum. Sloganen "l'Aquila è Roma" (örnen är Rom) präglad i guld på den övre delen av ryggen är en referens till den ikoniska örnen Olympia för att inspirera till en känsla av stolthet och tillhörighet till den nu 123 år gamla Serien Ett lag."26.05.2013" (datumet för Coppa Italia-finalen 2013) är tryckt på mitten av bröstet medan Mizuno-logotypen visas på vänster sida och det officiella Lazio-vapenet är broderat till höger. Båda applikationerna är i guld inspirerade av färgen på Coppa Italia-trofén.Coppa Italia 10th Anniversary-dräkt kommer att bäras av S.S. Lazio i deras sista hemmamatch för säsongen 2022/23 mot US Cremonese den 28 maj.Designen kompletteras med införandet av orden "Rot & Weiß ein Leben lang" (röd & vit för livet) inuti kragen, tillsammans med det ikoniska mottot "Mia san mia." Baksidan av tröjan kommer att visa upp nya FC Bayern-bokstäver och ett fräscht utseende för spelarnumren.
Den populära holländska Eredivisie-klubben PSV har släppt sitt Barn Fotbollskläder. Tröjan är PSV:s 110-årsjubileumströja.PSV 23/24 PUMA kit använder en champagnebas för att ge det ett klassiskt utseende. Utseendet förstärks av de vinröda och mörkblå designelementen på kragen och ärmarna. Guldbroderade PUMA-logotyper på bröstet och axlarna ger ytterligare detaljer till tröjan.PSV 2023/24 PUMA bortadressen kompletteras med blå shorts och champagnestrumpor. Den förväntas bäras under PSV:s sista match säsongen 2022/23 i AZ den 28 maj.Det nya hemmastället för Juventus FC 2023/24 italienska Serie A, Coppa Italia och europeiska säsonger släpptes på fredagen.Fläktversionen av tröjan har AEROREADY-teknologi som håller kroppen torr med svetttransporterande eller absorberande material.Tröjan har en vit baston med slående djupröda ärmar, som en hyllning till hemmadräkten som spelarna bar 1965 när Bayern tog sig upp till Bundesliga.
fotbollskläder barn med tryck har skapat en tröja som kombinerar klubbens ikoniska svarta och vita ränder med en fräsch grafik och innovativ teknologi, samtidigt som den förblir trogen Juventus identitet. Tröjan är designad för den nya generationen Juventus-fans som vill visa sin passion och stolthet.De svarta och vita ränderna är signaturen för Juventus, en symbol för klubben sedan 1903. Den här säsongen omarbetas de med en borstad grafik i zebrastil som återspeglar spelarnas unika stil och kreativitet på planen. Zebramotivet ger också en lekfull touch till det klassiska svartvita mönstret.Den slående grafiken kompletteras av gula accenter som ger en touch av arv och modernitet till designen. Den gula färgen, inspirerad av några av de legendariska tröjorna från det förflutna, finns med på märket, sponsorlogotyperna och de tre ränderna på axlarna, vilket skapar en kontrast som sticker ut.Juventus 2023/23 adidas hemmatröja är gjord för att prestera på högsta nivå, med material och texturer som fungerar med HEAT.RDY-teknik för att hålla spelarna svala och bekväma på den stora scenen.