flankene vil den unge engelske


Men med Belgia International som allerede publiserer sin


Billige Fotballdrakter, Kjøpe Fotballdrakterden 29-årige har kommet inn fotballdrakter tilbud av pulisic og werner

Men med Belgia International som allerede publiserer sin forpliktelse til Inter, kan det bli et prioritert mål.
Den 29-årige har kommet inn i siste år i Southampton-avtalen og har ingen intensjon om å forlenge oppholdet.
billige fotballdrakter Med det i tankene utforsker Express Sport hva Chelsea-teamet kan se ut som denne sesongen hvis de hellige kontanter inn på deres stjernemann.
Edouard Mendy vil fortsette som Tuchels førsteklasses målvakt etter å ha spilt en sentral rolle i siste sesongens Champions League-suksess.
Jules Kounde ser ut til å bli med Chelsea fra Sevilla i de kommende ukene, og han vil være en sikker brannstarter på baksiden.
kjøpe fotballdrakter Med Club Captain Cesar Azpilicueta og Thiago Silva i Twilight-årene av karrieren, vil de regelmessig rotere med Andreas Christensen og Antonio Rudiger.
På flankene vil den unge engelske duoen av Reece James og Ben Chilwell sannsynligvis starte til høyre og venstre-tilbake.
köpa fotbollströjor Euro 2020 Vinner Jorginho og N'Golo Kante skal gjenoppta sitt partnerskap i midten av parken, med Mateo Kovacic som gir konkurranse.
Sentral Midfields Tiemoue Bakayoko, Ruben Loftus-Cheek, Ross Barkley og Danny Drinkwater har fortsatt uløste futures og kan brukes som grupper alternativer.
Tuchel har en rekke angripende talent til hans disposisjon, med kristen Pulisic, Hakim Ziyech, og Timo Werner alle satt for benken i dette laget.
Ester ville være den sentrale angriperen og Chelseas primære kilde til mål, som blir matet av både innsiden og vingebacks.
Til høyre kan Kai Havertz konkurrere med Ziyech for et startpunkt, og begge kan kutte inn på deres sterkere føtter eller bruke deres respektive vingerbacks for mer bredde.
Mason Mount er en uunnværlig del av Tuchels side og bør starte til venstre, utfordret av Pulisic og Werner.

Goedkope Roma shirt
Maglia Svizzera
barcelona tröja
portugal trikot langarm
juventus drakt
Goedkope Noorwegen elftal shirt
camiseta real sociedad 2021
barcelona FC drakt
nueva Camisetas Fútbol Francia
camiseta de España
Maglietta Dortmund